636289461862087562-usp-nfl-2017-nfl-draft-90532090.JPG

Draft Day Baby!!

Tampa szurkolóként akinek már történelem könyvet kell felcsapnia egy rájátszás szerepléshez a draft jelenti a csúfos szezon utáni izgalmas időszakot. Premier helyünk van, 7. választás, és van franchise QB is, szóval nem kell rohannunk irányító után. 

Idén úgy döntöttem, hogy nem fogok hosszas elemzéseket írni, csak két scenariót, egy olyat ahol bilibe lóg a kezem (dream draft, ez lesz most) és majd egy reálisabb verziót.

Aki még nem tette volna, péntek hajnali 1:55-re állítsa be a vekkert! ;) 

1/7.: Saquon Barkley RB - Penn State

Korszakos tehetség, zseni, sok minden jelzőt használnak rá, az biztos, hogy Doug Martin távozásával űr van nálunk futó poszton és egy ilyen beast sokat tudna segíteni a támadó alakzatunkon és Jameis-en se lenne ennyi nyomás. Élmény lenne nézni ezt az offense-t.

2/6.: Isaiah Oliver CB - Colorado

Mint említettem dream draft. :) Oliver mindenben más mint a tampai CB-k, leginkább abban, hogy 6'0 magas, de akkor karjai vannak, hogy azzal mindenki elől leüti a lasztit. Grimes utolsó szezonját tölti, másik oldalon nincs értelmes alternatíva. 2017-ben 32. helyen álltunk passz védelemben, 2016-ban 22. helyen. Egyéb kérdés?

4/2.: Armani Watts S - Texas A&M

Mivel az első körben Barkley jött és nem Derwin James így itt már kell egy safety is. Watts a tavaly draftolt Evans safety párja volt a fősulin, a közös fejlődésüket folytathatják nálunk. Nem egy James féle tehetség, de szükség van a secondary további foltozására.

5/7.: Alex Cappa OT/OG - Humboldt State

"Second coming of Ali Marpet". Ali LT volt egy alacsony ligában ahonnan jó érzékkel draftolta Licht és azóta az egyik legjobb guardunk. Cappa bejárhatja ugyanezt az utat, kis suli, hatalmas akarás, remek adottságok. Dream, mert sanszosan a negyedik körben már rárabol majd valaki!

6/6.: Bo Scarbrough RB - Alabama

Magas, erős, egyirányú futó limitált elkapási tehetséggel. Derrick Henry klón, szóval még jó is lehet majd valamire... :)

6/28.: Kentavius Street DE - NC State

Jött JPP és Curry de fiatal DE tehetségekből sosem lehet elég. Street egy falban nyomult Chubb-bal, aki elhomályosított ragyogásával az egész unitot, de Street személyében jó development prospect kerülhet a markunkba.

7/37.: Brett Toth OT - Army

Isten áldja Amerikát! A hadseregből draftolni menő, főleg ha Tóth a neve az embernek :D 

Az Army támadó fala valami brutál volt, kellett is, hisz csak futottak. Nem egy plug-n-play játékos, sok mindent kell még tanulnia, de pl. ha a Pats-be kerülne akkor pár év múlva sanszosan már Pro Bowler lenne... :)

Ezt a draft class-t Barkley és Oliver nagyon keményen elvinné a hátán. Ha a negyedik és ötödik körös S - OG páros kezdő tudna majd lenni, akkor pedig koronát is kapnék a fejemre... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr413871080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása