Sivatagi mészárlás

2016.09.22. 13:45

Sivatagi mészárlás: Glendale, Arizona

Mit is írtam múlt héten a meccs felvezetéseként? Azt, hogy értékmérő meccs lesz, ha itt alkotunk valami nagyot, akkor az NFL köreiben elhihetik, hogy a Tampa tényleg jó csapat lesz idén. 

Nos kérem tisztelettel, alkottunk, maradandót és tényleg értékmérő volt a meccs.

Arizona Cardinals - Tampa Bay Buccaneers: 40 - 7

Kikaptunk mint a franc, a Cardinal lemészárolt minket szépen, lassan, kivéreztetve teljesen a csapatot. Gyengék voltunk a labda mindkét oldalán, nézzük a részleteket:

Egész jól indult a meccs, mert sikerült az Arizona támadását levédekezni 3&out-ra. Vernernek szép megmozdulásai voltak ebben a drive-ban. Aztán egész jól haladt előre a támadó alakulat, mígnem Jameis felívelt egy hosszú passzt Mike Evans-re. A vége egy nagyon szép interception volt. A játékot elnézve ezt nem tudom teljes mértékben felróni az irányítónknak, mert jól ment a labda, Peterson még hátrányban is volt, majd pikk-pakk megelőzte Evanst és szépen elhalászta előle a zsugát. A megszerzett labdából a Cards újfent puntolni kényszerült, így még mindig nem volt vészes a helyzet...

A következő drive-ot az Arizona már TD-vel zárta, jól ültek a passzok, lemaradtak a védők, a TD pedig Brent Grimes-on született, nos neki nem ez volt az első és utolsó hibája a meccsen. Újfent tampai támadás, újabb Winston interception. Ebben a playben Vincent Jacksonnal volt kommunikációs probléma, akárcsak az első meccsen. Nem tudom mi volt a play és a VJax route de én úgy érzem ez most Jameis hibája volt. VJax nagyon szépen kiváltott a passz pedig bezúgott befelé... A labdaszerzésből a Cards egy field goalt pakolt a táblára.

10-0 volt az állás és túl voltunk már 2 interception-ön, ha azt nézzük ebből még fel lehetett volna állni, ráadásul közeledett a félidő, amikor lehetett volna kis rendet rakni a fejekben. Aztán a Cardinals pikk-pakk felpakolt még két TD-t az eredményjelzőre.

Jameis csinált egy fumble-t. Időközben megsérült Doug Martin így Simms lett a lead back, nost ő sodorta ki a labdát az irányítónk kezéből. Az első TD-t Floyd jegyezte, akin megint Grimes védekezett pocsékul, majd jött Brown aki a botrány backpedal-ból futársa váltó Conte-t hagyta állva gyakorlatilag. Conte az első meccsen két parádés védekezést mutatott be, ez most nem sikerült túl jól, nagyon későn fordult meg, hogy a már teljes sprintben lévő Brownt felvegye.

Félidő: 24 - 0 a Cardinals javára.

Sikerült végre egy épkézláb támadás végén TD-t jegyezni. Jameis ahogy kell végre egy backshoulder pass-t muatott be az end-zone-ban. Azaz Mike Evans külső vállára varázsolta a labdát, ahol nem férhetett hozzá Peterson. TD! Az ellen drive-ban Grimes majdnem meg tudott fogni egy Palmer lasztit, és kedvencem Noah Spence is bemutatta élete első NFL sackjét. Az Ariozona újfent egy FG-t tett a táblára.

Eddig tartott a fellángolásunk. Jamaies passzolt Simms irányába, a labda túl magas is volt valamint Simms-t is meglökték közben így csak beleérni tudott a lasztiba, a felpördülő labdát pedig Cooper vitte vissza TD-re. 33 - 7 állt az eredményjelzőn, Winston arcán pedig most láttam azt, hogy ez a meccs elment...

Lúd legyen kövér alapon Aguayo is kihagyott egy FG próbát, majd Johnson is megfutotta a TD penzumát. 

A meccs úgy zárult ahogy kezdődött, egy világba ellőtt Jameis passz amit egy Cards játékos húzott be, miközben le is pergett az óra. Meccs vége. 

Végeredmény: 40 -7

Főbb megjegyzések részemről:

Jameis Winston: Múlt héten 4 TD / 1 INT ezen a meccsen 1 TD / 4 INT. 

Carson Palmer & Co vs. Tampa secondary.: Teljesen szétpasszolták a védelmünket. Könnyed 304 yard és 3 TD. Gyakorlatilag az összes védőnkből bohócot csináltak, egyedül Vernernél voltak életképes megmozdulások. 

Kwon Alexander & Lavonte David: missed tackle hegyek! Elkezdtem strigulázni, hogy Kwon hány szerelést rontott, de aztán inkább abba hagytam. 

Adam Humphries: kellemes meglepetés, biztos kézzel fogta a labdákat. 6 elkapás 67 yardért.

Doug Martin: lesérült már a meccs elején. Friss hírek alapján minimum 3 hetet kell kihagynia, így a bye-week után tér vissza valószínűleg. Helyettese a Charles Simms és Jacquizz Rodgers lesz. Nagy feladat hárul a két helyettesre. Simms lesz vélhetően a lead-back noha inkább Rodgers játéka hasonlít Martin játékára.

Gyenge D-line: Sajnos megint az volt amit már tavaly is láthattunk, hogy nem konzisztens a fal. Kevés nyomás volt Palmeren, így nyugodtan bele tudott állni a bombákba. Spence egy szem zsákolása volt az est fénypontja. Ayers lesérült, pedig rá is nagy szükségünk lenne. A Rams ellen vélhetően Spence-nek kell majd előlépnie, ha Ayers nem tudja vállalni a meccset.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://donjohnson.blog.hu/api/trackback/id/tr1611735511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása